hi there, find out what
we're all about

our mission help you tell
your story

Branding & logo ontwerp

Nodigt jouw huisstijl uit om binnen te komen? En te blijven? Onze graphic designers ontwerpen een corporate identity waar je graag mee naar buiten komt. Uniek. Doordacht. Herkenbaar.

Jaarverslag & Jaarrapport

Van content tot navigatie, vormgeving en eindredactie in drie talen. Jouw jaarverslag is in ervaren handen bij Link. Het mooiste bewijs? Tevreden klanten zoals Unicef, Mobistar en Kinepolis.

Copywriting & eindredactie

Je wil een tekst die overtuigt. Die zegt wat jij of je klant wil lezen. Onze tekstschrijvers vertalen jouw briefing naar een heldere boodschap. In Nederlands en Engels. In print en digitaal. In klare taal.

3D & Illustratie

Een illustratie zegt meer dan woorden: een realistische 3D-animatie, een verklarend icoon, een technische tekening of een duidelijke grafiek. Onze aantrekkelijke visuele elementen maken een medium interessanter, waarbij de kijker direct snapt waarover het gaat. 

Webdesign & hosting

Hoe je meer bezoekers naar je website lokt? Door duidelijk de weg te wijzen: via SEO, een makkelijke navigatie en een intuïtief ontwerp. Van html tot content en UX, alles mooi verpakt in CMS-formaat.

Magazine & drukwerk

Magazines werken. Dat wees onderzoek al uit. Of het nu voor jouw klanten of personeel is: wie een magazine krijgt, voelt zich speciaal. Zeker als het mooi vormgegeven en interessant geschreven is.

Brochure & drukwerk

Een brochure is een visitekaartje voor je bedrijf of product. Trek je doelgroep binnen met een mooie cover. Laat hem proeven van heerlijke sfeerbeelden. En overtuig hem met interessante content. 

Animatiefilm & Video

Bewegende beelden spreken aan, of het nu op een beursstand of website is. Mensen klikken snel en gemakkelijk door naar een filmpje of animatievideo. Het ideale medium om iets in the picture te zetten, zoals ons eigen werk. Bekijk hier onze showreel.

Communicatiestrategie

Hoe zet je een product of merk op de markt? Hoe en wanneer kan je best de doelgroep bereiken? Een team van marketing en account managers analyseert de huidige situatie en tekent zorgvuldig de krijtlijnen uit voor de toekomst. 

MVO - CSR

Maatschappelijk verantwoord ondernemen: een duurzame trend. Ondernemers hechten steeds meer belang aan een menselijke, eerlijke en ecologische manier van werken. Jij ook? Zet je inspanningen in de kijker met een MVO-brochure. Op duurzaam papier, uiteraard.

meet our team Link's lineup

Ellen
Project manager

Ruben
Senior web developer

Maxime
Copywriter

Brett
Graphic & web designer

Arne
Front-end web developer

Annelies
Graphic designer

Yannick
Managing director

Filip
Illustrator & 3D designer

Karien
Senior art director

Quincy
Copywriter

Sara
Graphic & web designer

Kurt
Senior art director

Jessica
Account & project manager

Marieke
Graphic designer

Bert
Operationeel manager

Want to join our team? Link is looking for ...